Zpět do obchodu

Registrace

Gibbon Slacklines mobilní aplikace

Víte, že můžete mít skvělou mobilní aplikaci GIBBON APP zcela zdarma? 

Koupí slackline setu to pro nás nekončí, ale začíná ... Chtěli jsme vám nabídnout pomocnou ruku a být s vámi u každé kroku na cestě k balanční nirváně. Proto jsme vytvořili slackline aplikaci, která je zdarma ke stažení na jakékoliv mobilní zařízení (android, iOS). A tato aplikace vám pomůže od prvních krůčků až po profesionální rady. 

Od roku 2007 Gibbon Slacklines vyrábí to nejlepší nejen slackline vybavení. Náš sport neustále rozvíjíme a snažíme se vždy být o krok napřed. Nyní, v době mobilních technologií, bylo dalším logickým krokem dokázat našim uživatelům, že zvyšujeme úroveň naší hry.

S aplikací GIBBON Slackline se nám podařilo dosáhnout jednoho z našich prvních cílů: Spojovat lidi! Díky naší „GIBBON APP“ se uživatel už nikdy nebude cítit sám, ale vždy bude mít v kapse věrného společníka, který mu poskytne užitečné tipy, jak slackline používat.

Ať už jste začátečník, fitness nadšenec nebo freestyler, nové výzvy jsou vzdálené jen jedno kliknutí. Stejně jako nové produkty z naší nabídky a ještě mnohem více!

Ale to je jen začátek, krok za krokem vybavíme GIBBON APP mnoha dalšími funkcemi, takže možnosti zábavy zůstanou tak rozmanité, jako je Slacklining sám!

Zpět do obchodu